Microsoft апликациите во еко едукација
Чудесната преобразба на пеперутката
-Волшебничка која ја буди еко свеста кај малите и големи истражувачи


Main | My profile | Log out 
Site menu

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0Login form


 

Креатор и администратор
на страната
Весела Богдановиќ
veselabogdanovic@live.com

Автор на проектот
Павлина Карова
pavlinakarova@live.com


E-mail:
Password:

Соработка и взаемна обука на наставниците
Наставничката Весела Богдановиќ во дводневна посета на
 ОУ Кирил и Методиј, Велес

Цел на посетата
Размена на идеи за примена на Микрософт апликациите во прво одделение.
Запознавање со Digital Blue и негова примена
 

 
Идеи за практична примена на Мимио Студио и интерактивна табла во прво одделение
 
Состанок со стручниот соработник,психолог Стефанка Ценева
 и договарање околу понатамошниот тек на активностите