Microsoft апликациите во еко едукација
Чудесната преобразба на пеперутката
-Волшебничка која ја буди еко свеста кај малите и големи истражувачи


Main | My profile | Log out 
Site menu

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0Login form


 

Креатор и администратор
на страната
Весела Богдановиќ
veselabogdanovic@live.com

Автор на проектот
Павлина Карова
pavlinakarova@live.com


E-mail:
Password:
Проектни, интегрирани, истражувачки активности со примена на 
Microsoft технологија на тема -ЧУДЕСНАТА  ПРЕОБРАЗБА -
 
  
 
 
Соработка помеѓу учениците од трето, шесто, седмо и осмо одделение при ООУ "Св.Кирил и Методиј" Велес, прво одделение при ОУ"Кочо Рацин" с. Ивањевци и четврто одделение ПУ с.Црквино
Заедно под мотото
НИЕ ДЕЦАТА ЧУВАРИ НА ПРИРОДАТА И ЖИВИОТ СВЕТ