Microsoft апликациите во еко едукација
Чудесната преобразба на пеперутката
-Волшебничка која ја буди еко свеста кај малите и големи истражувачи


Main | My profile | Log out 
Site menu

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0Login form


 

Креатор и администратор
на страната
Весела Богдановиќ
veselabogdanovic@live.com

Автор на проектот
Павлина Карова
pavlinakarova@live.com


E-mail:
Password:

Примена на Bing, Sonsmith, Flashcards
Лет, лет од цвет на цвет
 

ВИДЕО ЗАПИС ОД АКТИВНОСТА

ПРЕГЛЕД НА ФОТОГРАФИИ