Microsoft апликациите во еко едукација
Чудесната преобразба на пеперутката
-Волшебничка која ја буди еко свеста кај малите и големи истражувачи


Main | My profile | Log out 
Site menu

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0Login form


 

Креатор и администратор
на страната
Весела Богдановиќ
veselabogdanovic@live.com

Автор на проектот
Павлина Карова
pavlinakarova@live.com


E-mail:
Password:

Mouse Mischief на час по математика
 

Завршен дел од час по математика 

Препознавање на бројот 5 и неговата бројна вредност.Додавање и одземање 1 во обем на 5.


ВИДЕО ЗАПИС ОД АКТИВНОСТА


ФОТО ГАЛЕРИЈА