Microsoft апликациите во еко едукација
Чудесната преобразба на пеперутката
-Волшебничка која ја буди еко свеста кај малите и големи истражувачи


Main | My profile | Log out 
Site menu

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0Login form


 

Креатор и администратор
на страната
Весела Богдановиќ
veselabogdanovic@live.com

Автор на проектот
Павлина Карова
pavlinakarova@live.com


E-mail:
Password:
Резултати од истражувањетоПрилог
Презентација за работа на учениците во Мимио Студио
(Почитувани, за да ја погледнете содржината потребен е инсталиран Мимио Студио софтвер во вашиот компјутер)