Microsoft апликациите во еко едукација
Чудесната преобразба на пеперутката
-Волшебничка која ја буди еко свеста кај малите и големи истражувачи


Main | My profile | Log out 
Site menu

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0Login form


 

Креатор и администратор
на страната
Весела Богдановиќ
veselabogdanovic@live.com

Автор на проектот
Павлина Карова
pavlinakarova@live.com


E-mail:
Password:

   

Автор на проектот
Павлина Карова
Наставник по биологија при OОУ " Св. Кирил и Методиј" - Велес
pavlinakarova@live.comСоработка
Весела Богдановиќ
Одделенски наставник при ОУ "Кочо Рацин"с. Ивањевци
прво одделение
veselabogdanovic@live.com

Џева Мухаремовиќ
Одделенски наставник
с.Црквино
четврто одделение


Лидија Ѓорѓиева
Одделенски наставник
OОУ " Св. Кирил и Методиј"
Велес
трето одделение

Советник при БРО
Вера Панковска


  
Стефанка Ценева
Психолог
stefankaceneva@live.com
OОУ " Св.Кирил и Методиј"
Велес